Csemete-kert

Láttak már gyönyörűen megművelt kertet?

Ahol megannyi színes növény, bokor, cserje, fa életre kel? Ahol a földbe szórt mag kikel, s ha gondozzuk, ápoljuk, gyönyörű pázsit lesz belőle. Ahol nevelgetjük kertünk pompás élővilágát, mások és a magunk örömére. Minden növény Isten ajándéka. Milyen csodálatos a magyar nyelv. Csemetének nevezi a magról kelt, fiatal kis fácskákat és átvitt értelemben a gyermekeket…

Mi olyan kertet szeretnénk, ahol a folyamatosan nyiladozó kis értelmeket, Isten valódi ajándékait a jóra, a szépre neveljük és a helyes útra terelgetjük. Megtanítjuk őket arra, hogy felismerjék, mi a legfontosabb érték a világban.

Új, induló Csemete-kert református óvodánknak ez a hitvallása. Fejleszteni, számos élménnyel gazdagítani ezt a mindig üde közösséget Szatmár közepén. Mert jó valahová tartozni, olyan élményeket adni gyermekeinknek, amelyek meghatározzák majd az egész életüket. Amire mindig szívesen emlékeznek majd, mert biztonságban érezték magukat. Ezt a meghitt közösséget szeretnénk a Csemege-kert óvodában a következő generációnak is biztosítani, megmutatni.

Egy óvoda elindulása hosszú előkészítő folyamat eredménye.Hamarosan arról is beszámolunk, hogyan jutottunk el idáig… Ismerje meg és támogassa terveinket, hogy megvalósulhasson itt Mátészalkán, a Kertvárosban!

A Gyülekezet Elnöksége


Vélemény, hozzászólás?