Isten fényt gyújtott! – Egyházmegyei evangelizáció

Az idén második alkalommal tart Egyházmegyei evangelizációt a Szatmári Református Egyházmegye 2015. szeptember 13-16. között. Az eseménysorozat címe: „Isten fényt gyújtott.” 

A két-két napos igehirdetésnek Nagyecsed és Panyola ad otthont. A szolgálatot ezúttal Végh Tamás, a fasori gyülekezet egykori református lelkipásztora látja el. Őt az egyik legszenvedélyesebb lelkészként emlegetik: vidám, lendületes, dinamikus és beszédes. Prédikációi színesek éélvezetesek, nem lehet rá nem odafigyelni, nem engedi a hívek gondolatát elkalandozni. A lelkipásztor fontos feladatának tartja, hogy az emberek megismerjék Isten szeretetét. Az első igehirdetése a nagyecsedi református Nagytemplomban szeptember 13-án, vasárnap 18 órától –Rövidzárlat címmel hallható. 

A négy napos eseményre mindenkit szeretettel várunk, azokat az érdeklődőket is, akik egyébként nem járnak gyülekezetbe, de az üzenet, a téma felkeltette az érdeklődésüket” – mondta Szalay Kont, a Szatmári Református Egyházmegye esperese. A prédikációkat minden alkalommal a környékbeli gyülekezetek valamelyik énekkara kíséri.  

Pótor Melinda

Igehirdetések:
szeptember 13., vasárnap, Nagyecsed – református Nagytemplom –Rövidzárlat,
szeptember 14., hétfő, Nagyecsed – református Nagytemplom – Világ világossága,
szeptember 15., kedd, Panyola – református templom – Nagyon jó hír mindenkinek,
szeptember 16., szerda, Panyola – református templom – Kifogyhatatlan.

.

A négy alkalomból álló sorozat felvételről meghallgatható HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG, ESTÉNKÉNT 20 ÓRÁTÓL az Európa Rádió teljes vételkörzetében és interneten a www.euradio.hu címen.

Közvetítések az Európa Rádióban esténként 20 órától:
2015.09.14. – Nagyecsed – Végh Tamás (“Rövidzárlat”)
2015.09.15. – Nagyecsed – Végh Tamás (“Világ világossága”)
2015.09.16. – Panyola – Végh Tamás (“Nagyon jó hír mindenkinek”)
2015.09.17. – Panyola – Végh Tamás (“Kifogyhatatlan”)

Vélemény, hozzászólás?