.

Samuelito csodálatos élménye 4. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. július 5. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 3. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. június 28. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 2. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. június 21. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 1. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. június 14. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Egy ember, akit Isten más irányba fordított

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával Saul megtérése - Ap.Csel. 9,1,22 2020. június 7. A történet feldolgozása a Vasárnapi Iskolai Szövetség által kiadott A nagy változás című sorozatból készült.

Egy ember, akit Isten megtalált - Gyerek-Istentisztelet

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával Az etióp kincstárnok - Ap.Csel. 8,26-40 2020. május 31. A történet feldolgozása a Vasárnapi Iskolai Szövetség által kiadott A nagy változás című sorozatból készült.

Egy ember, akit Isten megmentett - Gyerek-istentisztelet

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával Noé története - 1 Mózes 6:1-9:17 2020. május 24. A történet feldolgozása a Vasárnapi Iskolai Szövetség által kiadott A nagy változás című sorozatból készült.

Megnyíló ajtók

Nagy György szolgálata 2020.május 17.

 .
.

További videókért látogasd meg a youtube oldalunkat!

.

.

 Közzétéve : 2013. január 15. kedd

Mit gondolsz erről? Oszd meg a többiekkel!

Az e-mail címedet titkosan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.