Papp Zsófia szolgálata a Mátészalka Kertvárosi Gyülekezetben

Papp Zsófia 2018-2020 között exmisszus lelkipásztorként szolgált a Mátészalka Kertvárosi Református Gyülekezetben.

Ringu - Az ökörhajtó verseny 1. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. július 26. Ringu, szüleivel és Battuval, az öccsével Közép –Indiában, egy kis falucskában élt. Az itt élő emberek nem az élő Istenben hisznek, hanem hindu isteneket imádnak. Hisznek a varázslásban, és tele van a szívük a gonosztól való félelemmel. Minden évben megtartják az ökörfesztivált. Leborulnak az ökrök előtt és agyagból készített ökrökben bíznak. Ringu készül az ökörversenyre, mert szeretné megnyerni, hogy az apja büszke legyen rá. A vásárban találkozik Grubbs misszionáriussal, aki egy papírlapot ad neki, melyen Isten szavai vannak. Ringu nagyon szeretné elolvasni, de még nem tanult meg minden betűt, így nem tudja, mi van a lapra írva. Ringu belelépett egy tüskébe és megsérül a lába, ami nagyon fájt neki, és nem gyógyult. Apja elhívta a varázslót, hogy gyítsa meg a fia lábát. De nem gyógyult Ringu sebe. Azt gondolták azért, mert a gonosz szellemek megharagudtak rájuk.

Samuelito csodálatos élménye 6. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. július 19. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 5. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. július 12. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 4. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. július 5. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 3. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. június 28. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 2. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. június 21. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Samuelito csodálatos élménye 1. rész

Gyermek-istentisztelet Kovács Katalin szolgálatával 2020. június 14. Egy igaz történet egy kisfiúról, akinek legfőbb álma az volt, hogy iskolába járhasson. Ő is és a szülei is nagyon sokat dolgoztak és mindent megtettek, hogy legyen elég pénzük az iskolára. Samuelito számára nagyon távolinak tűnt, hogy álma megvalósuljon. Egy nap hallotta a Jó hírt az üdvösségről a Szavak nélküli könyvből. Meg akarta osztani ezeket az igazságokat szüleivel és hugával, de nem tudott Jézusról beszélni a saját családjában. Isten azonban el kezdett munkálkodni az ő szívében.

Vélemény, hozzászólás?