Mindennapi függőségeink

Mindennapi függőségeink címmel tartotta meg idén is a Kertvárosi Református Gyülekezet Testi-lelki egészség napját, melynek házigazdája a gyülekezet főgondnoka, Dr. Makrai Tibor volt. Az előadások előtt Énekes Csaba testnevelés tanár tornáztatta meg a résztvevőket, akik ezt követően Pótor László nyírmeggyesi lelkipásztor áhítatával hangolódtak rá a komoly témára.
Dr. Zaher Gábor toxikológus főorvos előadásában hívta fel a figyelmet a drogfogyasztás veszélyeire, külön kitérve a családok felelősségére és az egyre újabb szerek hatásaira. Előadását követően lehetőséget biztosított a kérdésekre, melyekre sok éves tapasztalattal a háta mögött gyakorlatias válaszokat adott.
A testi-lelki egészségnapot Vahilla György kárpátaljai bőrműves bizonyságtétele zárta, aki sokéves alkoholfüggéséből szabadult meg Isten segítségével. A testi-lelki egészség nap idén is sokakat vonzott, főként olyanokat, akik már megtapasztalták, hogy Isten képes gyógyulást és szabadulást adni reménytelennek tűnő helyzetekben is.

Vélemény, hozzászólás?