Újra együtt a gyülekezet közösségében

“Az emberek a sok bezártságra végre nyitottsággal felelhetnek.”- mondta nemrég valaki. Legyen így!

Mindenesetre Május 2. napján, Anyák napján megnyitjuk templomainkat, hogy újra személyesen is találkozhassunk egymással Isten jelenlétében.

Az Északi lakótelepen 8.30-kor a 65 év felettieket és kisérőiket, majd 9.30-tól a 65 év alattiakat várjuk szeretettel.

Az Újtelepen 11.00.-kor kezdődik az istentisztelet.

Gyermekistentiszteleti alkalmakat május 9-től tartunk:
9.30. Kincses ház
11.00. Égigérő ház

Jövő héttől megfelelő óvintézkedések mellett lehetősége lesz az egyes rétegalkalmaknak, házicsoportoknak is találkozni, egyenlőre még csak 10 főig valamelyik közösségi házunkban előre egyeztetett időpontban. Ezzel kapcsolatban a csoportvezetők adnak bővebb tájékoztatást.

A Konfirmációi vizsgát a Gyülekezet Elnöksége május 24-re, Pünkösd 2. napjára tűzte ki, amennyiben erre a járványügyi rendelkezések lehetőséget biztosítanak. Az a reménységünk, hogy nyáron, ha több heti bontásban is, de megtarthatjuk gyermektáborainkat is, melynek várható időpontjairól hamarosan tájékoztatást adunk.

Idén nyáron a Többgenerációs táborunk elmarad, azonban szeretnénk több, a közelben megvalósuló kirándulást szervezni, ha arra lehetőségünk kínálkozik.

Az elhalasztott keresztelőkre is sor kerülhet rendszeres istentiszteleti alkalmainkon, továbbá szeretnénk akár hétköznapi bűnbánati alkalmainkon, május 20., 21., 22. napján is lehetőséget biztosítani.
Ezzel kapcsolatban Nagy György lelkipásztort keressék a testvérek az alábbi elérhetőség egyikén: 30/2621777, ill. hunnagygyorgy@gmail.com címen.

Nyári programjainkra, valamint kertészeti munkára továbbra is várjuk önkéntes középiskolások jelentkezését.

Bátorítjuk a testvéreket, hogy olvassák rendszeresen a Református Bibliaolvasó Kalauz beosztása szerint haladó Napindító gondolatokat, melyek segítséget nyújtanak a napi igék megértésében.

Továbbra is imádkozzunk betegeinkért, az egészségügyben dolgozókért, valamint az érettségizőkért!

Áldáskívánással:

A Kertvárosi Református Gyülekezet Elnöksége

Vélemény, hozzászólás?